Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Rubikon Fashion Kft. 2010 óta a hivatalos franchise partnere  az olasz CARPISA cégnek és kizárólagos forgalmazója termékeinek Magyarországon. Két üzletünk van Budapesten, az Árkád Bevásárlóközpontban, valamint a Corvin Plazában, és webshopunk, a www.rubikonfashion.hu.
Az elmúlt 7 évben több mint 200 ezer elégedett vásárlónk volt,  300  ezer terméket adtunk el, ebből 170 ezer táskát.

 

CARPISA

 

A 2001-ben alapított Carpisa cég a táskák és bőröndök piacán az egyik vezető kiskereskedelmi márkává nőtte ki magát.

- Termékek: kézitáskák, bőröndök, pénztárcák, bőrtermékek, kiegészítők.

- 624 márkaüzlet, melyből 420 Olaszországban található.

Az "olasz életérzés" a Carpisa egyik legfontosabb jellemzője.

Ezt a termékek kifinomult stílusa és a legkülönlegesebb olasz helyeken készített reklámkampányok hangsúlyozzák.

A Carpisa "olasz életérzés segíti a márka nemzetközi erősödését, üzletei, kollekciója valamint kommunikációja révén terjeszti világszerte az olasz életstílus iránti szenvedélyt.

KÜLDETÉS

  • Olasz dizájn
  • A minőségi divat és az ár tökéletes kombinációja
  • Legjobb ár/érték arány

 

MÁRKA ÁTTEKINTÉSE

Női táskák, pénztárcák, üzleti táskák, bőráru, kiegészítők, bőröndök.

Hetente megújuló árukészlet.

 

 

 

Energetix

 

Az ENERGETIX  2002 -ben alapította Roland Förster ,Bingenben található a székhelye.

Magyarországon 2004 -ben kezdődött a mágneses ékszerek forgalmazása.

Ha még nem hallott az Energetix ékszerekről, akkor itt az ideje, hogy többet megtudjon azokról a termékekről, amelyek már számtalanszor bebizonyították, hogy a mágnes erejét az egészség helyreállítása érdekében is be lehet vetni. Az Energetix ékszerek kiváló minőségűek, rendszeres használatukkal pedig az emberi testet körülvevő biomágneses mező kedvező irányba alakítható. A mágnesességnek köszönhetően csökkennek a mindennapi fájdalmak, javul a sejtek tápanyag ellátása és az átmeneti vagy tartós energiahiánynak is búcsút mondhatunk. Az ásványi anyagok és vitaminok jobb és gyorsabb felszívódásának hála, a szervezet ellenállóbbá válik, erősödik az immunrendszer és közérzetünk is megváltozhat. Mindezek mellett beindul a méregtelenítés, ami elsődleges szempontnak számít akkor, amikor a súlyfeleslegtől szeretnél megszabadulni. Ha váll- és hátfájdalmak kínozzák, fáradékonyságtól, allergiától, depressziótól, ízületi betegségektől szenved, ezeknek is búcsút mondhat az Energetix ékszerek viselésével, sőt, egyes nőgyógyászati problémák is jól reagálnak a mágneses ékszerek jelenlétére. A Föld mágneses tere már közel 500 éve csökken, ezért szervezetünk számára a mágnesesség jelenlétét pótolni ajánlott, ehhez pedig az ideális eszköz az esztétikus kialakítással bíró, igényes, minőségi mágneses ékszer. Az Energetix újdonságai között minden bizonnyal rátalál majd arra a darabra, amelyik maximálisan elnyeri a tetszését. Természetes, mellékhatások nélküli megoldás!