Termékek Menü

ENERGETIX-Mágneses szív

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
13.990 Ft

 A világ első számú legjobban eladott terméke. Több, mint 2 millió elégedett vásárló.

Energia, ahol szükséged van rá.

Erősség: 0,22 Tesla/ 2.200 Gauss

Gyártó: Energetix
Cikkszám: 177 -1
Várható szállítás: 2021. május 25.
Elérhetőség: Raktáron
További képek

Leírás és Paraméterek

Jobb teljesítmény, több energia és erő

Az Energetix mágnes szív viselhető egész nap és éjjel is, a  test bármely részén. Az ékszer két részből áll:

1. A mágneses rész (acélból vagy acél/vörösrézből), amely a testen fejti i mágneses erejét így a ruha alatt kell viselni, úgy, hogy a  logó a bőr felé nézzen. 

2. A ráillő rozsdamentes acél párja, amely a ruhán kívül viselendő és a helyén tartja a mágneses részt.

Elővigyázatossági tippek

A vörösréz rész a 177CU terméken védőréteggel van bevonva, az oxidáció megelőzésére. Ez a bevonat körömlakk lemosóval könnyen eltávolítható, így a vörösréz rész már hatékony lesz. A bőr elszíneződése a  réztől teljesen normális jelenség, vízzel könnyen eltávolítható. A vörösréz elszíneződését citromlével vagy acél tisztítóval tűntethetjük el. Legyen óvatos, a vörösréz nyomot hagyhat a  ruhán. Ne viselje mágneses ékszerét a  vízben, mert sérülést okozhat benne, csakúgy, mint a hajlakk, parfüm krém vagy dezodor is. A tisztításhoz a saját ékszer tisztító kendőinket ajánljuk. 

Figyelmeztetés: Pacemakerrel élőknek nem javasoljuk a mágneses ékszer viselését. A mágnesek kárt tehetnek hitel- vagy bankkártyájában.

Orvos ajánlása

Dr. Verena Breitenbach nőgyógyász és író. A mágneses ékszerek és kiegészítők egészségmegőrző hatása számára is eredményeket mutatnak. Figyelemre méltó sikerrel alkalmazza őket a különféle betegségek kezelése során.