Termékek Menü

Mágneses világ

 Kattintson a különböző tünetek nevére, hogy elolvashassa az orvos tanácsait!

 

Az emberiség történelme során mindig ismétlődik a forgatókönyv - melyben a tudomány végül mindig megerősíti a régi bölcsességeket, hagyományokat és szabályokat.

Fogyasszon napi 1,5 liter magnetizált vizet, melyet elkészíthet a 2 000 Gauss erősségű kétpólusú keverőpálcával. Már néhány tizedmásodperc alatt kifejti hatását az ivóvízben. A mágneses keverőpálcával megkeverhe­tünk pohárnyi ivóvizet, de belehelyezhetjük az ivóvizes flakonunkba, üve­günkbe vagy kancsóba.

Évezredek óta az emberek milliói élvezik és vallják a mágnesek jótékony hatását.

Legkelendőbb termékeinket, a mágneses szívet és lapocskát viselheti bármely testrészen a nap 24 órájában. A termék két részből áll. Egy mágneses alaprészből (EX gravírozás az északi pólusú, rezes oldalon) melyet a gravírozott, azaz rezes felülettel helyezzük el közvetlenül a problémás testrészen. És egy fedőlap lemezből, mellyel kívül a ruhada­rabon rögzítjük a belső mágneses elemet.

Dr. Verena Breitenbach nőgyógyászként praktizál. A mágneses ékszerek és kiegészítők egészségmegőrző hatása számára is meggyőző eredményeket mutatnak. Figyelemre méltó sikerrel alkalmazza őket a különböző betegségek kezelése során.

Részletek Dr. Verena Breitenbach "Healthy at last" című könyvéből:

Reuma

Részletek Dr. Verena Breitenbach "Healthy at last" című könyvéből:

Réz - előkelő, hasznos és jótékony hatású

Részletek Dr. Verena Breitenbach "Healthy at last" című könyvéből.

Fáradékonyság, kimerültség