Termékek Menü

ENERGETIX-mágneses keverőpálca

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
12.780 Ft

Több, mint 1 millió elégedett vásárló.

Fogyasszon napi 1,5 liter magnetizált vizet, melyet elkészíthet a 2000 Gauss erősségű kétpólusú keverőpálcával.

Már néhány másodperc alatt kifejti hatását az ivóvízben. A mágneses keverőpálcával megkeverhetünk pohárnyi ivóvizet, de belehelyezhetjük ivóvizes flakonunkba, üvegünkbe vagy kancsóba.

Gyártó: Energetix
Cikkszám: 1175
Várható szállítás: 2021. június 29.
Elérhetőség: Raktáron
További képek

Leírás és Paraméterek

A víz a négy ősi elem egyike, a föld, a levegő és tűz mellett. Thálész (i.e. 624 – 546) a vizet mindenek esszenciájaként tekintette. „S kezdetben teremté a vizet”, szól az ismert frázis a Biblia Teremtéstörténetében.

Teljesen természetes, hogy víz nélkül lehetetlenné válna életünk. A víz hatalmas jelentőséggel bír az emberiség számára. Testünk 70%-át víz alkotja. Naponta 2,5 liter víz választódik ki anyagcsere folyamataink során, melyet étel és italbevitel által pótolnunk kell. A víz minden egyes sejtünk alapvető komponense. Szerepe van abban, hogy a vérkeringés által a tápanyagok eljussanak a sejtekbe, hatással van az emésztésre és szabályozza testhőmérsékletet.

A víz gyógyerejét már évezredekkel ezelőtt elismerték. Kiváló termálfürdőkben élvezhetjük a víz jótékony hatását. Számos gyógyulni vágyó beteg keresi fel a mai gyógyfürdőket. A gyógyvizek javítják a bőr vérkeringését, fájdalmakra, keringési zavarokra és rendellenességekre, gyulladásokra, alvászavarra és légúti fájdalmak enyhítésére is tanácsolják.

Figyelembe véve a jelentőségét – nagyon fontos a víz minősége! Régen az emberek forrásvizet ittak. A forrásvizek a föld mélyéből törnek fel, áthatolva a rétegeken, magukban hordozva a föld energiáját. Manapság tiszta vizet iszunk ugyan, de mire a föld mélyéből az otthonainkba jut, már nem tartalmazza a föld mágneses információit.

A mágneses víz, élő vizet jelent, a forrásvízhez hasonlót, amely a Föld mágnesességét tartalmazza. Ellentétben az üvegekben, tartályokban illetve vízvezeték¬rendszerben álló vízzel, amely állása során elveszítette mágnesességét.

A mágneses víz hatása javítja az emésztést,tisztítja a vastagbelet,fokozza a salak-és mérgezőanyagok kiürítését és erősíti az immunrendszert.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
AKCIÓ, kedvezmények