Termékek Menü

Hűségkártya

Rubikon Fashion Hűségkártya Program működésének szabályai

A Hűségkártya Programban minden 18.életévét betöltött, természetes személy vehet részt. 

A kedvezményre való jogosultság a Hűségkártya felmutatásával igazolható. A kártya kizárólag Magyarországon a Carpisa üzleteiben és a Rubikonfashion.hu webshopjában használható.

A hűségkártya a Carpisa üzletekben vehető át vagy futárral küldjük az áruval együtt. A kártya regisztrálásához a Vásárlónak ki kell töltenie egy adatlapot, és elfogadni a működési feltételeket. Az adatok rögzítése a rendszerben 48 órán belül megtörténik, a kedvezmény ezután vehető igénybe a Carpisa üzletekben és a Rubikonfashion.hu webshopjában.

A Hűségkártya Program résztvevője minden vásárlásával pontokat gyűjt. Minden elköltött 2000 Forint után 100 pontot írunk jóvá a hűségkártyán. Minden pont 1 forintot ér. A kártyán jóváírt pontok a következő vásárlás alkalmával felhasználhatók. Egy-egy vásárlás alkalmával a fizetendő végösszeg legfeljebb 50%-a fedezhető pontokkal.

A kártya kedvezménye más akciókkal, és kedvezményekkel is összevonható.

A Hűségkártya elvesztése, ellopása vagy sérülése esetén kérjük Kedves Partnerünket, 24 órán belül jelentse felénk az esetet, hogy a rendszerben nyilvántartott, még fel nem használt pontjait egy új kártyán jóváírhassuk Önnek. A Hűségkártya nem ruházható át, és a gyűjtött pontok nem válthatók készpénzre.

A Rubikonfashion jogosult bármikor egyoldalúan módosítani jelen Szabályokat a www.rubikonfashion.hu honlapon illetve az Üzletekben kifüggesztett hirdetmény útján. Jogosult továbbá a hűségprogramot felfüggeszteni vagy megszüntetni, illetve a hűségkártyákat visszavonni.

 

Hűségkártya

Ha már van Hűségkártyája tudja meg hány pontja van!

 

 

Hűségkártyát szeretnék.