Termékek Menü

Dr. Verena Breitenbach

Dr. Verena Breitenbach nőgyógyászként praktizál. A mágneses ékszerek és kiegészítők egészségmegőrző hatása számára is meggyőző eredményeket mutatnak. Figyelemre méltó sikerrel alkalmazza őket a különböző betegségek kezelése során.

Célja, hogy a mágneses ékszerek és kiegészítők széleskörűen hozzáférhetővé váljanak az emberek számára: "a mágneses energia és a medicina kombinációja. Az alternatív termékek vagy akár az akupunktúra gyakran vezetnek a terápiás erőkből származó szinergiához. Azoknak a személyeknek, akik valamilyen betegségben szenvednek, nem szabad csupán az öngyógyításra hagyatkozniuk, viszont az egészséges személyek mindig hasznát látják a mágneses ékszerek és mágneses kiegészítők egészségmegőrző hatásának."

Dr. Verena Breitenbach célja hozzásegíteni pácienseit, hogy egészségesebbé és boldogabbá váljanak, a holisztikus medicina alkalmazása által. A test, elme és lélek egyformán hangsúlyossá válnak a diagnózisok és terápiás kezelések során. A vezető medikális irányzat és a kiegészítő terápiák kombinálása lehetővé teszik számára új utak követését.

Tartalomhoz tartozó címkék: mágnes
AKCIÓ, kedvezmények